Gyakran ismételt kérdések

K: Hány éves kortól ajánlott a gyerektablet használata?
V: Négy éves kortól javasoljuk a tablet használatát.

K: Miben különbözik a gyerektablet a hagyományos tablettől?
V: Nemcsak külső megjelenésében, hanem beépített szülői felügyelettel ellátott gyerekbarát kezelő felületében is különbözik. Persze az alap keretrendszer egy Android , így bármikor visszaállítható normál üzemmódba is. Mégis azt a cél szolgálja, hogy a gyerek ne a szülők tabletjét – okostelefonját használja a szórakozásra.

K: Mire lehet használni a gyerektablet?
V: A gyerektablet az alábbi tevékenységekre használható:

  • készségfejlesztés (memóriajátékok, térbeli tájékozódás fejlesztése stb…)
  • nyelvtanulás
  • játszás
  • zenehallgatás
  • video nézés
  • fényképezés
  • internet böngézés
  • rajzolás
  • jegyzetkészítés

K: Mi a különbség a Kids Plus és Classic modellek között?
V: A két modell elég hasonló egymáshoz.
A Kids Plus modell levehető szilikontokkal rendelkezik, így ha később a gyermeknek már nem lesz rá szüksége – normál táblagépként is fogja tudni használni. Nagy előnye még, hogy hátulján van egy kitámasztó – kényelmesebb a használata.
A Classic modellt elsősorban a 4-8 éves gyerekeknek ajánljuk.

K: Mi a különbség a Standard és Kids Plus modellek között?
V: Ez a két modell is elég hasonló egymáshoz.
A 16Gb-os Kids Plus modell levehető szilikontokkal rendelkezik, így ha később a gyermeknek már nem lesz rá szüksége – normál táblagépként is fogja tudni használni. Nagy előnye még, hogy hátulján van egy kitámasztó – kényelmesebb a használata.
A Standard modell teljesítményre egy picit kisebb, mert ott csak 12Gb RAM érhető el. A szoftvereket tekintve a Standard tableten 20 előre telepített alkalmazás van, míg a Kids Plus modellen csupán 4-5 darab. Mindkettő modellre igaz, hogy a Google Play áruházból ingyenes letölthető rájuk több száz játék és fejlesztő alkalmazás.

K: Mennyi idő alatt kapom meg a megrendelt terméket?
V: Amennyiben a termékekből van raktáron a szállítási határidő általában 2-7 munkanap, ellenkező esetben 2-4 hét.

K: Ingyenes szállításhoz megadtam adataimat, de miért nem kaptam meg a kupont?
V: Ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét mappát, elképzelhető hogy oda érkezett a kupon. A feliratkozások feldolgozása automata rendszeren történik, azonban túlterheltség estén akár néhány órát is igénybe vehet a kupon kiküldése.

K: Több kupont is be tudok váltani vásárláskor?
Webáruházunkban történő vásárlás esetén egyidejűleg csak egy kupon használható fel.

K: Van-e lehetőség személyesen átvenni a terméket?
V: A termékeket kizárólag csomagküldés útján kézbesítjük, személyes átvételre sajnos nincs lehetőség. Azonban valamennyi termékünknél él a 14 napos elállási lehetőség. Amennyiben a termék nem megfelelő vissza kell küldeni és mi visszafizetjük a vételárat.Classic

K: A vásárolt termék nem nyerte el tetszésemet, mi a teendő?
V: A megrendelt termék kézhezvételétől számítótt 14 napon belül van lehetőség elállni a vásárlástól. A termék vételárát egy megadott bankszámlára utajuk vissza visszeérkezést követő 14 napon belül. Az árut eredeti csonagolásban és a gyári védőfóliával ellátva kell visszaküldeni címünkben. Részletes tájékoztató az  elállási nyilatkozatban található.