Rólunk írták

Lívia | 2020-05-12 Tegnap megérkezett a táblagép. Minden rendben, jól működik. Nagyon boldog a gyerkőc. Köszönjük szépen a korrekt, gyors intézést, mely nagyon ritka. További szép napot!
László | 2020-01-10 Megérkeztek a táblagépek köszönjük szépen a gyors javítást, a garanciához való korrekt hozzáállásukat. Az unokáim nagyon fognak örülni!
János | 2019-10-12 A szilikon tok nekünk bevált. Lenovo 7″ tablethez vettük. Könnyen kezelhető, a méret jó, a gyereknek tetszik. Esett már le a tablet, tokkal együtt, megvédte, nem lett baja. Szóval köszönjük.
Tímea | 2019-09-20 Csodás termék, rugalmas ügyintézés. A termék abszolút kielégíti az igényeinket. A Classic gyerektablet abszolút kézre áll, a gyerekfelület szuper. A kislányom imádja a rajta lévő fejlesztő játékokat. A szallítás gyors, a csomagolás kiváló. Volt egy kis malőr a kézbesítéssel,de felhívtam a Gyerek tablet kapcsolattartóját, aki nagyon rugalmasan elintézett mindenk. Köszönöm
Mariann | 2019-06-30 Nagyon klassz az óra. Könnyű volt beüzemelni és a kislányunk imádja. A telefon része is nagyon jó nekünk ez a legfontosabb funkció!
Márta | 2019-06-01 Én jónak tartom a szilikon tokot, tapad mert a csúszást meggátolja !!! Gyorsan megérkezett, árban is megfelelő.
Edit | 2019-03-13 7″ Basic kék gyerektablet 8Gb: szép formájú. Kár, hogy nem szilikonos a külseje.
Krisztina | 2019-02-25 7″ Amazon Fire Kids Edition rózsaszín gyerektablet: Gyors és megbízható tablet, a kislényom imádja.
Dorka | 2018-12-11 Az okosóra nagyon sok hasznos funkcióval rendelkezik, kisfiam le sem akarja venni.
Flóra | 2018-10-25 A mai napon átvettem a tabletet, amit többszörös egyeztetéssel gyorsabb úton küldtek ki. Szeretném megköszönni kedvességüket és segítőkészségüket! A termék sikeresen megérkezett, egyszerűen szuper! Nagyon hálás vagyok!
Rita | 2018-07-16 Örülök hogy gondoltatok a gyerekekre. Szép, nagyon igényes a tablet.
Kitti | 2018-07-15 Köszönjük, elégedettek vagyunk a tablettel a kislány is nagyon örült neki, mondjuk most még csak meséket néz rajta de biztosan a későbbiekben is élvezni fogja !
Zsuzsi | 2018-06-15 Megérkezett a tablet. Nagyon-nagyon köszönjük,és a problémához való hozzáállást is! Ritka az ilyen korrekt,becsületes hozzáállás! A két idősebb lányomat meg is kértem ,hogy osszák meg Facebookon ,hogy érdemes Önöktől vásárolni és a korrekt hozzáállásukat is. Mégegyszer mindent nagyon-nagyon köszönünk a kislányom nevében is!!!
Andrea | 2018-06-04 Kedves Gyerektablet ! Örömmel várom a küldeményt !   Köszönet mindenért , a megértésükért és gyorsaságukért különösen ! További szép napot Önöknek !
Katalin | 2018-05-08 Rendeltünk Önöktől 7 Basic rózsaszín tabletet. A rendelés megjōtt, de világoskék tablet jött, illetve egy hete van használatban (mert ajándékba kapta a kislányom ezért nem volt használva), és a gép nem nagyon működik. Rettentően lassú és a Play Áruházból letöltött játékokat nem nyitja meg és játszale.Pedig a memória engedné. Kérem Önök hogy a terméket a visszaküldésem után cseréljék ki (ha lehet rózsaszínre), illetve egy működő tablettre. Segítő közreműködésüket köszönöm szépen! — Nagyon sajnáljuk, hogy téves terméket küldtünk. Kérjük szíveskedjen gondosan becsomagolva visszaküldeni a táblagépet a számlával – lehetőleg eredeti dobozában – kiegészítőivel (töltővel, kábelekkel) együtt a címünkre. Amint visszaérkezik, küldjük Önnek a rózsaszín tabletet. — A mai nap folyamán küldöm a gépet.Szeretném megköszönni Önöknek, hogy ilyen segítőkészek és gyorsak voltak. A kislányom biztosan nagyon fog örülni 🙂 Ritka az olyan üzlet, ahol a vásárló érdekeit nézik. Köszönöm szépen!!! További eredményes vállalkozást kívánok ÖNÖKNEK!

Katalin | 2017-10-25
🌞G🌞yermekeink manapság haladnak a korral, 🌞Y🌞uppiii! Van egy áruház, mely ezt biztosítja. 🌞E🌞gyedi tabletjeik szórakoztatóak, 🌞R🌞endkívül jó választás kisiskolásoknak. 🌞E🌞zenkívül ovis gyermekek használhatják, 🌞K🌞ellemes időtöltés, jó kikapcsolódás. 🌞T🌞abletjeik szülői felügyeletesek, 🌞A🌞zonfelül Android keretrendszeresek. 🌞B🌞ármikor visszaállítható normál módba, 🌞L🌞eköti a gyermeket, hisz nagyon jó móka. 🌞E🌞szméletlen sok funkció tartozik hozzá, 🌞T🌞érbeli tájékozódás, rajzolás, játszás. 🌞T🌞anulhat nyelveket és hallgathat zenéket, 🌞A🌞memóriajáték fejleszti agyukat, 🌞N🌞evetve fejleszti tájékozódásukat. 🌞U🌞gyanakkor képes videot lejátszani, 🌞L🌞ehet vele szuper fényképet készíteni. 🌞Á🌞lmaikat feljegyezhetik, hiszen képes 🌞S🌞zuper emlékeztető, jegyzetkészítésre. 🌞S🌞zuper gyors internet is tartozik mindehhez, 🌞Z🌞seniális lehetőség a szörfözéshez. 🌞Ó🌞riási ajándék, meglepetés lehet, 🌞R🌞agyogó szemekkel öleli majd gyermeked. 🌞A🌞megrendelt terméket házhoz is szállítják, 🌞K🌞iváló gyorsasággal, két munkanap után. 🌞O🌞ldalukon fel van tűntetve melyikből van 🌞Z🌞seniális termékei közül raktárban. 🌞Á🌞m ha mégsincs, várnod kell kettő vagy négy hetet, 🌞S🌞zuper tabletedre míg kezedbe veheted. 🌞É🌞rkezéséről a futárcég e-mailt küld majd, 🌞S🌞zállítási költségük kétezer alatt van. 🌞B🌞ájos kiegészítőket is kínálnak ám, 🌞I🌞lyenek a tablet hordtáskák, s sima táskák. 🌞Z🌞seniális színekben, kisfiúknak kékben, 🌞T🌞ündéri kislányoknak vidam rózsaszínben. 🌞O🌞lyan színek is vannak, melyek vagányabbak, 🌞N🌞agyszerű fekete és világoskék táska. 🌞S🌞zenzációs fejhallgatót is kéthetsz hozzá, 🌞Á🌞mulatba ejt a termék és a színvilág. 🌞G🌞yönyörűen zöld, piros és vagány rózsaszín, 🌞O🌞lyat választhattok, mely a gyermekhez illik. 🌞S🌞zuper autóstöltő is van a tablethez, 🌞J🌞átékokhoz memóriakártyát is vehetsz. 🌞Á🌞m ha mindezek nem lennének elegendőek, 🌞T🌞ablet tokot is tartanak billentyűzettel. 🌞É🌞sszerű ajándék a modern gyermekeknek, 🌞K🌞eresd az oldalát, hogy Te is megismerhesd!